Bavarese alla liquirizia

Bavarese alla liquirizia

4.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5hod. 15min.
10 porzioni

Suroviny

  • 50 g di liquirizia pura in caramelle
  • 4 tuorli d'uovo
  • 15 g di fecola di patate
  • 150 g di zucchero
  • 500 g di latte
  • 15 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 3.5 g
Kalorie 890 kJ / 213 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 24.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...