Bavarese alla liquirizia

Bavarese alla liquirizia

4.0 1 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 5hod. 15min
10 porzioni

Suroviny

  • di liquirizia pura in caramelle
    50 g
  • tuorli d'uovo
    4
  • di fecola di patate
    15 g
  • di zucchero
    150 g
  • di latte
    500 g
  • di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
    15 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 213 kcal / 890 kJ
Protein 3.5 g
Tuk 11.1 g
Sacharidy 24.7 g
Vláknina 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...