
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di liquirizia pura in caramelle
- 4 tuorli d'uovo
- 15 g di fecola di patate
- 150 g di zucchero
- 500 g di latte
- 15 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 213 kcal / 890 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 11.1 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Crema di pesche caramellate e cannella
2hod. 15min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2hod. 30min
Crema inglese
15min
Bavarese alle nocciole
7hod.
Panna cotta
6hod. 30min
Semifreddo al limone e mirtilli
2hod. 15min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1hod. 35min
Zabaione caldo al passito
15min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Pavlova
2hod. 45min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min