Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 200 g passierte Tomaten
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 80 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zitronensaft
- 100 g Weinbrand (z. B. Metaxa)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 Schweinefilet, à ca. 400 g, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 3 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 35 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyros-Auflauf
1h 20 min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30 min
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20 min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30 min
Deftiger Westernsalat
1h
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Schweinefilet mit Paprika-Rahm-Sauce und Salbei-Gnocchi
1h 15min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1h 15min
Malzbiergulasch
1h 15min