
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cevapcici
- 2 TL frischer Oregano Blättchen abgezupft
- 3 - 4 Knoblauchzehen halbiert
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 300 g Faschiertes (vom Lamm) siehe Tipp
- 500 g gemischtes Faschiertes (vom Rind und Schwein)
- 100 g Semmelbrösel
- 2 Eier
- 50 g Ajvar mittelscharf
- 2 - 2 ½ TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
Djuvec-Reis
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 1 rote Paprikaschote (ca. 100 g), in Stücken
- 20 g Butter
- 2 EL Paprikapulver edelsüß
- 1 Paradeiser (ca. 100 g)
- 20 g Olivenöl
- 250 g Basmati-Reis, weiß
- 100 g Ajvar mittelscharf
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g Wasser
- 3 - 4 EL Olivenöl
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 696 kcal / 2915 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Sauerbratenragout
49h
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10min
Schaschlik mit Paprika und Reis
1h 10min
Sauerbraten
72h
Sauce Ungarischer Art
30min
Djuvec-Reis
1h
Serbisches Reisfleisch
2h 50min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min