Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di pomodori perino a metà
- 60 g di cipollotti di Tropea a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 46 kJ / 11 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Composta di pomodori e capperi
1h
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30min
Conserva di datterini e verdure
7h
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Confettura di pesche
1h 20min
Composta di prugne
45min
Confettura di prugne
45min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Confettura di albicocche
1h 30min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di fichi
1h