Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů česneku
- 600 gramů hovězích drštěk, předvařených
- 1700 gramů vody
- 2 bobkové listy
- 5 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 40 gramů vepřového sádla
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 1 ½ polévkové lžíce papriky, mleté, sladké
- 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, masové
- 1 čajovou lžičku soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ½ polévková lžíce majoránky, sušené
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 15.11 g
- Sacharidy
- 4.46 g
- Tuk
- 6.78 g
- Vláknina
- 0.43 g
Alternativní recepty
Škvarková pomazánka
5min
Zabijačková černá polévka
35min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 Std. 30 Min
Špekové knedlíky
50 dk
Lišková polévka
1sa 40 dk
Gulášová polévka deluxe
2sa
Ďábelské toasty
50 dk
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5min
Kulajda
40 dk
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 dk
Škvarkové placky
1h 10 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1sa