Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů česneku
- 600 gramů hovězích drštěk, předvařených
- 1700 gramů vody
- 2 bobkové listy
- 5 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 40 gramů vepřového sádla
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 1 ½ polévkové lžíce papriky, mleté, sladké
- 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, masové
- 1 čajovou lžičku soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ½ polévková lžíce majoránky, sušené
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 15.11 g
- Sacharidy
- 4.46 g
- Tuk
- 6.78 g
- Vláknina
- 0.43 g
Alternativní recepty
Gulášová polévka
1h 5min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2u. 5min
Huspenina
2h 25min
Zabijačková černá polévka
35 min
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Játrová rýže
35 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1h 35 min.
Kulajda
40 min
Chlupaté knedlíky
1h 5min