Valašská kyselica

Valašská kyselica

4.1 115 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 100 gramů cibule napůl
  • 15 gramů vepřového sádla
  • 100 gramů klobásy na kolečka
  • 200 gramů brambor typu A, na kostičky
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1200 gramů vody
  • 200 gramů kysaného zelí překrájeného
  • 2 vejce rozšlehaná
  • 150 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
  • 1 polévková lžíce sušené majoránky
  • 1 polévková lžíce čerstvé petržele jen lístky, nasekané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 871.4 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 1375.9 kJ / 328.9 kcal
Tuk 26.3 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 12.8 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...