Zařízení & příslušenství
Valašská kyselica
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
15 gramů vepřového sádla
-
100 gramů klobásy na kolečka
-
200 gramů brambor typu A, na kostičky
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1200 gramů vody
-
200 gramů kysaného zelí překrájeného
-
2 vejce rozšlehaná
-
150 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
1 polévková lžíce sušené majoránky
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele jen lístky, nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
871.4 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
1375.9 kJ /
328.9 kcal
Tuk
26.3 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
12.8 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí II.
18 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Novoroční bigos
55min.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min.
Kapustnica
1hod. 15min.
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min.
Koprová polévka
20min.
Fazolová polévka s klobásou
35min.
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Zelňačka
25min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Kulajda
40min.