Zařízení & příslušenství
Valašská kyselica
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
15 gramů vepřového sádla
-
100 gramů klobásy na kolečka
-
200 gramů brambor typu A, na kostičky
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1200 gramů vody
-
200 gramů kysaného zelí překrájeného
-
2 vejce rozšlehaná
-
150 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
1 polévková lžíce sušené majoránky
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele jen lístky, nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
871.4 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
1375.9 kJ /
328.9 kcal
Tuk
26.3 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
12.8 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí II.
18 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kapustnica
1hod. 15min.
Novoroční bigos
55min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Koprová polévka
20min.
Bramborová kari polévka
35min.
Frankfurtská polévka
30min.
Kroupová polévka se sušenou hovězí šunkou
55min.
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min.
Fazolová polévka s klobásou
35min.
Kulajda
40min.
Zelňačka
25min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.