
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 kusů kuřecích prsou, bez kůže
- 12 čajových lžiček grilovacího koření nebo vašeho oblíbeného koření se solí
- 630 gramů vody
- 980 gramů brambor nakrájených na plátky
- 5 špetek soli
- 6 polévkových lžic olivového oleje
- 4 ½ polévkové lžíce salátového koření
- 1 ½ čajové lžičky cukru
- 300 gramů cherry rajčat napůl
- 120 - 140 gramů rukoly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 263.6 kcal / 1102.9 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 13.8 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 145.4 mg
Alternativní recepty
Veganské red velvet cupcaky
Žádné hodnocení
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
Žádné hodnocení
Hugo Spritz
25hod. 10min
Ratatouille
40min
Zabaione
15min
Tzatziki
10min
Tiramisu (bez laktózy)
12hod. 40min
Velikonoční čokoládový Meringue
7hod. 30min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1hod. 35min
Soljanka z DDR
1hod. 30min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení