Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů oleje
- 500 gramů hovězího masa bez kosti, zadního, roštěnky, na plátky velké jako dlaň
- 6 čajových lžiček soli
- 3 čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky červené papriky, sladké
- 5 čajových lžiček hořčice, plnotučné
- 650 gramů vody
- 800 gramů brambor, na kousky (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1685 kJ / 402 kcal
- Protein
- 33.75 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 7.94 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min
Vepřové závitky s rýží
55min
Kuře na paprice s těstovinami
45min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Sekaná s bramborami
1h
Bramborový guláš s párkem
40min
Boloňské špagety
30min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Katův šleh
35min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 Std. 35 Min