Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di zucchero
- 5 albumi
- 40 g di miele di acacia
- 280 g di mandorle pelate
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 5 tuorli
- 40 g di burro morbido
- 150 g di mandorle caramellate
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1648.8 kJ / 393.8 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 64.3 mg
Alternativní recepty
Amaretti sardi
45 min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1h
Crema al mandarino
20 min
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Glassa di zucchero
10min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Torta fragole e Champagne
4h 30min
Ciambelline glassate
50 min
Krapfen di patate ripieni
2h 30min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Liquore all'anice stellato
337h