Torta langotta di Luca Montersino

Torta langotta di Luca Montersino

4.6 26 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 15min
16 porzioni

Suroviny

  • di nocciole sgusciate
    400 g
  • di zucchero a velo
    325 g
  • di cacao amaro in polvere
    75 g
  • di uova
    200 g
  • di burro fuso
    100 g
  • zucchero a velo (volitelně) a piacere
    gelatina neutra, a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 326 kcal / 1364 kJ
Protein 6 g
Tuk 24 g
Sacharidy 23 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...