Torta langotta di Luca Montersino

Torta langotta di Luca Montersino

4.6 28 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
16 porzioni

Suroviny

  • 400 g di nocciole sgusciate
  • 325 g zucchero a velo
  • 75 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di uova
  • 100 g di burro fuso
  • zucchero a velo (volitelně) a piacere
    gelatina neutra, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6 g
Kalorie 1364 kJ / 326 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...