
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di nocciole sgusciate
- 325 g di zucchero a velo
- 75 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di uova
- 100 g di burro fuso
-
zucchero a velo a piacere
(volitelně)
nebo gelatina neutra a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 326 kcal / 1364 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di frutta secca e miele
1hod. 10min
Brownies
45min
Delizia al cioccolato
40min
Cookies alle gocce di cioccolato
50min
Torta pazientina
3hod. 55min
Cioccolata alla gianduia
15min
Zuppa inglese al forno
3hod. 25min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2hod. 30min
Cremoso al caffè
5hod. 30min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1hod. 40min
Quiche svuotafrigo
40min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50min