Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina integrale
- 50 g di farina di segale
- 150 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra fresco
- 170 g di muesli
- 350 g di acqua + q.b. per spruzzare
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 6 - 8 cubetti di ghiaccio
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1373.1 kJ / 329.1 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale al vapore
2h
Il pane di Altamura
4h
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane al rosmarino
10u. 55min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane integrale in cassetta
4h
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min