Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 95 g de cebolla, en trozo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de setas
- 50 g de cebolla, asada
- 450 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de chiles guajillo, (aprox. 5 piezas) sin semillas y asados
- 2 dientes de ajo, asados
- 1200 g de agua
- 2 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- 500 g de maíz pozolero, precocido
- 2 pizcas de orégano
- 2 hojas de laurel, secas
- pizca de orégano, y un poco más para servir
- lechuga romana, fileteada
- rábanos, fileteados
- cebolla morada, picada finamente
- limón verde, en cuartos
- crema ácida
- tostadas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 500 kJ / 120 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1260 mg
Alternativní recepty
Tinga de setas
25 Min
Barbacoa de hongos
30 Min
Caldo de habas con nopales
9u.
Pancita de hongos
1 Std.
Sopa de setas
35 Min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Tinga de col
35 Min
Tacos de flor de Jamaica
1 Std.
Hongos al pastor
20 Min
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Mole de olla vegano
45 Min