
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 95 g de cebolla en trozo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de setas
- 50 g de cebolla asada
- 450 g de jitomate en cuartos
- 15 g de chiles guajillo (aprox. 5 piezas) sin semillas y asados
- 2 dientes de ajo asados
- 1200 g de agua
- 2 ½ cditas de sal fina o al gusto
- 500 g de maíz pozolero, precocido
- 2 pizcas de orégano
- 2 hojas de laurel, secas
- pizca de orégano y un poco más para servir
- lechuga romana fileteada
- rábanos fileteados
- cebolla morada picada finamente
- limón verde en cuartos
- crema ácida
- tostadas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 120 kcal / 500 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 1260 mg
Alternativní recepty
Taquitos de huitlacoche
25min
Tinga de col
35min
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Sopa de verdolagas
50min
Tacos de flor de Jamaica
1hod.
Pancita de hongos
1hod.
Tinga de setas
25min
Mole de olla vegetariano
1hod.
Sopa de setas
35min
Barbacoa de hongos
30min
Caldo de habas con nopales
9hod.