Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 95 g de cebolla, en trozo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de setas
- 50 g de cebolla, asada
- 450 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de chiles guajillo, (aprox. 5 piezas) sin semillas y asados
- 2 dientes de ajo, asados
- 1200 g de agua
- 2 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- 500 g de maíz pozolero, precocido
- 2 pizcas de orégano
- 2 hojas de laurel, secas
- pizca de orégano, y un poco más para servir
- lechuga romana, fileteada
- rábanos, fileteados
- cebolla morada, picada finamente
- limón verde, en cuartos
- crema ácida
- tostadas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 500 kJ / 120 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1260 mg
Alternativní recepty
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Mole de olla vegano
45min
Sopa de verdolagas
50min
Barbacoa de hongos
30min
Tinga de col
35min
Hongos al pastor
20min
Taquitos de huitlacoche
25min
Tinga de setas
25min
Entomatadas de jamaica
50min
Tlacoyitos de haba
1 godz. 40 min
Pancita de hongos
1 godz.