Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g chile pasilla, sin semillas
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 25 g de chile guajillo, sin semillas
- 300 g de fondo de verduras
- 750 g de agua
- 40 g de xoconostle, sólo la pulpa cortada en cubos pequeños (sin semillas)
- 60 g de zanahoria, pelada y en cubos (2 cm)
- 60 g de papa, pelada y en cubos (2 cm)
- 500 g de falda de res, en trozos (2 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 3 hojas de laurel frescas
- tortillas, para servir
- limón verde, en gajos para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1028.8 kJ / 245.9 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1305.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Salpicón de res
1j
Bisteces en salsa verde TM6
45 Min
Tostadas de picadillo
1h 10 min
Caldo de pollo básico
35 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Esquites de feria
25 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Mole de olla de la abuela
1 Std. 40 Min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1j
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min