Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g chile pasilla, sin semillas
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 25 g de chile guajillo, sin semillas
- 300 g de fondo de verduras
- 750 g de agua
- 40 g de xoconostle, sólo la pulpa cortada en cubos pequeños (sin semillas)
- 60 g de zanahoria, pelada y en cubos (2 cm)
- 60 g de papa, pelada y en cubos (2 cm)
- 500 g de falda de res, en trozos (2 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 3 hojas de laurel frescas
- tortillas, para servir
- limón verde, en gajos para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1028.8 kJ / 245.9 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1305.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Chile en nogada
3h
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 Min
Agua de Horchata
10 Min
Caldo de camarón
40 Min
Caldo de camarón
25 Min
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Pozole Rojo
1h 30min