Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g de harina de maíz nixtamalizado
nebo 200 g de masa de maíz - 500 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- 1000 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados
- 300 g de puré de tomate, condimentado
- 1 pizca de comino en polvo
- hojas de epazote, en juliana muy delgada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 949 kJ / 226 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de elote
20 min
Caldillo de tomate al chipotle
30 min
Sopa de poro y papa
30 min
Sopa de elote
35 Min
Sopa de frijol con quinoa
1 godz.
Sopa de poro y papa
40 Min
Sopa de tortilla
25 Min
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8h 50 min
Sopa de lentejas con plátano
1 godz. 25 min
Sopa de tortilla
40 Min
Crema conde bicolor
40 Min
Sopa de jitomate y elote
40 Min