Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa roja cruda
- 240 g de jitomate, cortado en cuartos
- 20 g de chile chipotle adobado
- 15 g de cilantro
- 2 chiles de árbol secos, sin rabo
- ½ cdita de sal fina
Tacos
- 65 g de queso fresco
- 1000 g de agua
- 90 g de flor de jamaica
- 1 diente de ajo
- 40 g de cebolla
- 1 chile morita, sin rabo
- 330 g de jitomate, cortado en cuartos
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- crema ácida
- lechuga romana, cincelada
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 307 kJ / 73 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de setas
25 min
Barbacoa de hongos
30 min
Carnitas de atún
40 min
Entomatadas de jamaica
50 min
Enfrijoladas
30 min
Pozole de setas
1 Std.
Pancita de hongos
1 Std.
Ejotes almendrados
30 min
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Tinga de col
35 min
Ceviche de pepino y jícama
10 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.