Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa roja cruda
- 240 g de jitomate, cortado en cuartos
- 20 g de chile chipotle adobado
- 15 g de cilantro
- 2 chiles de árbol secos, sin rabo
- ½ cdita de sal fina
Tacos
- 65 g de queso fresco
- 1000 g de agua
- 90 g de flor de jamaica
- 1 diente de ajo
- 40 g de cebolla
- 1 chile morita, sin rabo
- 330 g de jitomate, cortado en cuartos
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- crema ácida
- lechuga romana, cincelada
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 307 kJ / 73 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barbacoa de hongos
30 min
Tinga de col
35min
Hongos al pastor
20min
Taquitos de huitlacoche
25min
Tinga de setas
25min
Esquites de feria
25min
Carnitas de atún
40min
Entomatadas de jamaica
50min
Rajas con queso
25min
Enfrijoladas
30 min
Ceviche de pepino y jícama
10min
Chilaquiles divorciados
1 godz.