Kompatibilní verze
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 400 g de marlín ahumado, en trozos
- 400 g de jitomate
- 40 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 75 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 15 g de alcaparras
- 50 g de puré de tomate
- 2 cucharaditas de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de pasitas
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
Chiles
- 24 chiles cuaresmeños
- 2000 g de agua
- 200 g de vinagre
- 1 cucharada de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 890 kJ / 212 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Salsa verde cocida
30 min
Salsa martajada
50min
Toritos de marlin
25 min
Salsa de chile de árbol seco
20 min
Aguachile de camarón
15min
Salsa verde de chile de árbol
10 min
Carnitas de atún
40 Min
Pozole de mariscos
1h 15min
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Botana fresca de surimi
10 min
Salsa roja de chile habanero
10 min