Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g de poro
- 25 g de cebolla
- 15 g de aceite vegetal
- 40 g de mantequilla, sin sal
- 610 g de chícharos, congelados
- 2 cditas de sal gruesa
- 80 g de vino blanco, uva Chardonnay
-
500
g de fondo de verduras
nebo 500 g de caldo de verduras, en tetrapack - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 80 g de queso de cabra
- semillas de ajonjolí negro, tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1436 kJ / 342 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de espinacas con nuez
20min
Sopa de habas
2 godz.
Sopa de chícharo y tocino
30 min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Sopa de apio
50min
Sopa de jitomate y elote
40min
Crema de flor de calabaza
30 min
Crema de chícharos con queso crema
50min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Sopa de acelgas con quinoa
1 godz.
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min