Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g de poro
- 25 g de cebolla
- 15 g de aceite vegetal
- 40 g de mantequilla, sin sal
- 610 g de chícharos, congelados
- 2 cditas de sal gruesa
- 80 g de vino blanco, uva Chardonnay
-
500
g de fondo de verduras
nebo 500 g de caldo de verduras - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 80 g de queso de cabra
- semillas de ajonjolí negro, tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1436 kJ / 342 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Crema de betabel
40 Min
Crema de flor de calabaza
30 min
Sopa de apio
50min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 Min
Crema de chícharos con queso crema
50min
Sopa de cilantro
1 Std. 20 Min
Sopa de poro y papa
40 Min
Crema de jitomate
30 min
Crema de elote y estragón
1 Std.
Sopa de chícharo y tocino
30 min