Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa ranchera
- 55 g de cebolla
- 1 chile chipotle, seco
- 4 chiles morita
- 1 chile ancho, sin semillas
- 15 g de manteca vegetal
- 360 g de jitomate guaje, en cuartos
- 2 ½ cditas de sal fina
- 1 hoja santa, también conocida como Acuyo
- 80 g de agua
- 150 g de calabacitas, en trozos
- 150 g de champiñones
Tamales
- 200 g de harina de maíz, para tamales (ver tip)
- 1030 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 100 g de manteca vegetal
- 2 hojas de plátano, asada y cortada en 6 rectángulos de 20cm x 20 cm
- 3 hojas santa, también conocidas como Acuyo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 983 kJ / 234 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de setas
25 min
Pozole de setas
1 godz.
Tamales de Frijol
3h
Tamales de flor de calabaza rellenos de camarones
2h
Hot cakes veganos
20 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 godz. 30 min
Tinga de col
35 min
Hongos al pastor
20 Min
Chile en nogada vegetariano
25 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30 min
Dulce de tapioca
1 godz.