Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Minze, abgezupft
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 500 g Lammfleisch (z.B. Lammrücken), gewürfelt (2-3 cm)
- 2 EL Garam Masala
- 30 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Butternuss-Kürbis, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g rote Linsen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 20 g grüne Currypaste
- 15 g Tamarindenmark (volitelně)
- 25 g Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Chicken-Mushroom Balti
50 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Kashmiri Reis
30 min
Lamm Keema mit Erbsen
1sa
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Indisches Lammcurry
1sa 30 dk
Meeresfrüchte Korma
40 min
Chicken Saag
50 min
Massaman Curry mit Rindfleisch
40 min
Palak Paneer
45 min