Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Pflanzenöl
- 5 g Minze, frisch, abgezupft
- 5 g Koriander, frisch, abgezupft
- 500 g Lammfleisch, mager, in Würfeln (2-3 cm)
- 2 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 20 g Pflanzenöl zum Braten
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Butternuss-Kürbis, geschält, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g rote Linsen
- 20 g grüne Currypaste
- 15 g Tamarinden-Paste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 25 g Zucker
- 500 g Wasser, heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz oder mehr nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer oder mehr nach Geschmack
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Madras
1h 30 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15 min
Lamm Keema mit Erbsen
1 godz.
Indisches Lammcurry
1h 30 min
Meeresfrüchte Korma
40 menit
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Kerala Fisch Curry
30min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Lamm Rogan Josh
1h 45 min
Chicken Saag
50min