Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Koriander, frisch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Tomaten, halbiert
- 60 g Pflanzenöl
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Butter
- 100 g Tintenfische, ganz, klein, nur die Tube, ausgenommen und in Streifen
- 12 Garnelen, roh, geschält, groß
- 100 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, ohne Haut, in Streifen (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1h 15min
Kerala Fisch Curry
30 min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Garnelencurry mit Topinambur
45 min
Tagine mit Seeteufel
1sa
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Thai-Fisch-Frikadellen
1sa 10 dk
Massaman Curry mit Rindfleisch
40 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1sa
Garnelen Bhuna
30 min