Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g dunkle Sojasauce
- 15 g Sesamöl
- 10 g Sesam, geröstet
- ½ TL Zucker
- ½ TL koreanischer roter Pfeffer (siehe Tipp)
- 2 Auberginen (ca. 700 g), in langen Streifen (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Wasser
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 393 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Auberginenpüree
30min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min
Auberginenpüree
1h 30min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min