Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenmark
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry zum Würzen
- 700 g Tiefseegarnelen, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stremellachs auf asiatischem Fenchelgemüse
45 min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 godz.
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45 min
Kokoseintopf
50min
Meeresfrüchte Korma
40min
Kerala Fisch Curry
30 min
Kichererbsen-Curry mit Krebsfleisch
45 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min