Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta tipo farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Rigatoni affumicati
25min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Pasta sfiziosa
30 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min