Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di ricotta, scolata dal siero
- 1200 g di acqua
- 250 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- 1 cucchiaino di sale
- 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1874.3 kJ / 448 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 702.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Trofie pesto e champignon
30 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min