Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 150 g di filetti di sgombro sott'olio sgocciolati
- 100 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 700 g di acqua
- 350 g di penne rigate di ottima qualità
-
1
rametto di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 pizzico di origano secco - 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Tagliatelle mediterranee
35min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Fusilli tricolore
30 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Caserecce allo sgombro e limone
30 min