Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate, pelate e fette
- 1500 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di Emmental tritato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 70 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1675.1 kJ / 400.4 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 702 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata allo speck
35 min
Frittata con verdure
35 min
Polpette al sugo
45 min
Polpette classiche
1h
Salatini würstel ed Emmental
1h
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1h 10 min
Frittata primavera al vapore
50min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Frittata gusto pizza
50min
Spiedini di frittata alle erbe
1h
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30min