Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate, pelate e fette
- 1500 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di Emmental tritato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 70 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1675.1 kJ / 400.4 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 702 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata gusto pizza
50 min
Frittata con verdure
35 min
Uova filanti
15 Min
Frittata primavera al vapore
50 min
Frittata allo speck
35 min
Omini di pomodori
1 Std.
Polpette al sugo
45 min
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1 Std.
Rollè di tacchino e carote con patate
35 min
Quiche svuotafrigo
40 min
Polpette classiche
1 Std.