Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di patate, pelate e fette
- 1500 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di Emmental tritato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 70 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1675.1 kJ / 400.4 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 702 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Frittata con verdure
35min
Frittata allo speck
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Scaloppine di vitello al limone
25min
Polpette classiche
1h
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1 Std. 10 Min
Petto di pollo e zucchine
50min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Frittata gusto pizza
50min
Frittata primavera al vapore
50min