Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 900 g di acqua
- 1000 g di vongole pulite
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
- 15 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 min.
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 Min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Pasta risottata alle vongole
1 Std.