Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo caserecce
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolato
- 1 limone, il succo e la scorza a striscioline (senza la parte bianca)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 416 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 Min
Casarecce risottate al limone
30min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min