Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo caserecce
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolato
- 1 limone, il succo e la scorza a striscioline (senza la parte bianca)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 416 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min
Penne integrali con capperi e olive
30 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
30 Min
Turbantini allo speck con risotto alle erbe
50 min.
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Rigatoni affumicati
25 min.