Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo caserecce
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolato
- 1 limone, il succo e la scorza a striscioline (senza la parte bianca)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 416 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Pasta sfiziosa
30 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Casarecce risottate al limone
30 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min