Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperone giallo
- 1 peperone verde
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
-
250 - 300
grammi di pomodori pelati a cubetti (1 cm)
nebo 250 - 300 g di pomodori, tipo San Marzano a cubetti (1 cm), spellati e senza semi - 40 g di capperi sotto sale, dissalati (precedentemente ammollati in acqua tiepida)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 320 g di spaghettini
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli e melanzane
25min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Penne alla puttanesca
35 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Orecchiette ai broccoli
2 godz. 40 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 min