Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gluten free sourdough starter
- 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
- 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
Gluten free sourdough bread
- olive oil spray, for greasing
- 240 g brown rice flour (see Tips)
- 180 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 40 g white chia seeds
- 1 tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp raw sugar
- 2 eggs
- 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 239.6 mg
Alternativní recepty
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free hot cross buns
3h 25 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free breakfast pizza
1h 20 min
Gluten free flour mix
10 min
Paleo sandwich bread
1h 30 min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min