Gluten free sourdough bread
TM6 TM5 TM31

Gluten free sourdough bread

4.3 (9 hodnocení)

Suroviny

Gluten free sourdough starter

  • 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
  • 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed

Gluten free sourdough bread

  • olive oil spray, for greasing
  • 240 g brown rice flour (see Tips)
  • 180 g buckwheat flour (see Tips)
  • 70 g arrowroot flour
  • 40 g white chia seeds
  • 1 tbsp xanthan gum
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 tsp raw sugar
  • 2 eggs
  • 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
  • 1 tbsp apple cider vinegar

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
678.3 kJ / 161.5 kcal
Protein
5.7 g
Sacharidy
25.6 g
Tuk
2.8 g
Nasycený tuk
0.5 g
Vláknina
3.6 g
Sodík
239.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty