Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gluten free sourdough starter
- 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
- 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
Gluten free sourdough bread
- olive oil spray, for greasing
- 240 g brown rice flour (see Tips)
- 180 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 40 g white chia seeds
- 1 tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp raw sugar
- 2 eggs
- 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 239.6 mg
Alternativní recepty
Paleo sandwich bread
1h 30 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Sesame and chia seed loaf
2sa 20 dk
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Gluten free tortillas
40 Min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten free pizza base
35 dk
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min