Gluten free sourdough bread

Gluten free sourdough bread

4.5 12 hodnocení
Příprava 1hod. 20min.
Celkový 192hod. 20min.
15 slices

Suroviny

Gluten free sourdough starter
  • buckwheat flour plus an additional 150 g as needed
    200 g
  • filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
    280 g
Gluten free sourdough bread
  • olive oil spray for greasing
  • brown rice flour (see Tips)
    240 g
  • buckwheat flour (see Tips)
    180 g
  • arrowroot flour
    70 g
  • white chia seeds
    40 g
  • xanthan gum
    1 tbsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • raw sugar
    2 tsp
  • eggs
    2
  • warm water plus an additional 700 g for baking
    300 g
  • apple cider vinegar
    1 tbsp

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 239.6 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 678.3 kJ / 161.5 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 25.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...