Kompatibilní verze
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Pizza bases
- 500 g cauliflower, cut into small florets
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 egg
Pizza topping
- 1 tbsp olive oil, for brushing
- ½ pear, thinly sliced
- 100 g blue cheese, crumbled
- 150 g prosciutto, thinly sliced
- 40 g rocket leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
- Protein
- 88.7 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 85.6 g
- Nasycený tuk
- 46.6 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 3499.7 mg
Alternativní recepty
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Crunchy seeded broccoli
40min
Cauliflower mash
25min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Japanese-style dressing
5 min
Delish pesto nuggets
40min
Cauliflower flammkuchen
1h
Savoury tofu quiche
1h 30min
Seeded tahini crackers
1h 10min