Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
TM6 TM5 TM31

Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

3.9 ( 28 hodnocení )

Suroviny

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Pizza bases

  • 500 g cauliflower cut into small florets
  • 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 1 egg

Pizza topping

  • 1 tbsp olive oil for brushing
  • ½ pear thinly sliced
  • 100 g blue cheese crumbled
  • 150 g prosciutto thinly sliced
  • 40 g rocket leaves

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1429.5 kcal / 6003.5 kJ
Protein
88.7 g
Tuk
85.6 g
Sacharidy
75.5 g
Vláknina
9.4 g
Nasycený tuk
46.6 g
Sodík
3499.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty