Kompatibilní verze
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Pizza bases
- 500 g cauliflower, cut into small florets
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 egg
Pizza topping
- 1 tbsp olive oil, for brushing
- ½ pear, thinly sliced
- 100 g blue cheese, crumbled
- 150 g prosciutto, thinly sliced
- 40 g rocket leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
- Protein
- 88.7 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 85.6 g
- Nasycený tuk
- 46.6 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 3499.7 mg
Alternativní recepty
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Raw chocolate snaps
1h 5min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Cauliflower mash
25 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 Std. 10 Min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27 Std.
Paleo sandwich bread
1h 30 min
Dairy and grain free wraps
45 min
Healthy banana bread
1h 15min