Kompatibilní verze
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Pizza bases
- 500 g cauliflower, cut into small florets
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 egg
Pizza topping
- 1 tbsp olive oil, for brushing
- ½ pear, thinly sliced
- 100 g blue cheese, crumbled
- 150 g prosciutto, thinly sliced
- 40 g rocket leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
- Protein
- 88.7 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 85.6 g
- Nasycený tuk
- 46.6 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 3499.7 mg
Alternativní recepty
Broccoli salad
10min
Keto crackers
1h
Seeded tahini crackers
1h 10min
Rise and shine cereal clusters
30min
Low carb burger buns
50min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Almond chocolate mousse
35min
Cauliflower mash
25min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
No potato salad
20min
Cauliflower "fried" rice
45min