Zařízení & příslušenství
Hazelnut Bavarian
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 25min.
8 portion
Suroviny
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
35.2 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
1629.8 kJ /
388 kcal
Tuk
33.3 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
15.7 g
Sacharidy
17.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian cuisine: Desserts
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Almond pastry
25min.
Lemon sorbet
8hod. 30min.
Moscato panna cotta with pistachios
6hod. 25min.
Apricot apple pie
1hod. 40min.
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Cloudy apple cider jelly
5hod.
Apple cake
1hod.
Berry mousse
5hod.
Apple tart
1hod.
Finger lime tarts
2hod. 30min.
Chocolate truffle cake
2hod. 15min.
Stone fruit crumble
1hod. 15min.