
Zařízení & příslušenství
Hazelnut Bavarian
Příprava 15min
Celkový 6hod. 25min
8 portion
Suroviny
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
388 kcal /
1629.8 kJ
Protein
6.5 g
Tuk
33.3 g
Sacharidy
17.3 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
15.7 g
Sodík
35.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian cuisine: Desserts
7 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland