Hazelnut Bavarian

Hazelnut Bavarian

4.5 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 6hod. 25min
8 portion

Suroviny

  • titanium strength gelatine leaves
    4
  • hazelnuts toasted
    100 g
  • pouring (whipping) cream chilled (see Tips)
    500 g
  • egg yolks
    6
  • caster sugar
    120 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • water or rum, for brushing
    1 tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1629.8 kJ
Protein 6.5 g
Tuk 33.3 g
Sacharidy 17.3 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 15.7 g
Sodík 35.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...