Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 100 g hazelnuts, toasted
- 500 g pouring (whipping) cream, chilled
- 6 egg yolks
- 120 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp water or rum, for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1629.8 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 35.2 mg
Alternativní recepty
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Panna cotta
6h 15min
Gin and lavender gelato
Žádné hodnocení
Tiramisu
5h 20min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Brioche
5h
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Hazelnut torte
3h 15min
Crème brûlée
7ωρ.