Zařízení & příslušenství
Hazelnut Bavarian
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 25min.
8 portion
Suroviny
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
35.2 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
1629.8 kJ /
388 kcal
Tuk
33.3 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
15.7 g
Sacharidy
17.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian cuisine: Desserts
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Crème caramels
7h 45min
Home-style sponge cake
2h 30min
Tiramisu
5h 20min
Chocolate mousse
3h 20min
Saint-Honore
2h 45min
Hot turmeric apple cider
20min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Cheesecakes in jars
4h
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Black forest pavlova stack
5h 30min
Pavlova
6h