Kompatibilní verze
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 500 g de remolacha fresca con piel
-
500
g de judías verdes frescas en trozos
nebo 500 g de espárragos verdes en trozos - 500 g de pulpa de calabaza en dados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 115 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2.24 g
- Sacharidy
- 3.74 g
- Tuk
- 0.39 g
- Vláknina
- 2.75 g
Alternativní recepty
Puré de patata y zanahoria
25 min
Puré de patata y calabaza
25 min
Puré de batata en cubitos
1h
Puré de calabacín en cubitos
50min
Puré de zanahoria en cubitos
1h
Puré de puerro, calabacín y batata
25 min
Puré de zanahoria y manzana con pollo
30min
Puré de calabaza, patata y puerro con merluza
25 min
Puré de calabaza en cubitos
50min
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25 min
Puré de patata, zanahoria y calabacín
30min
Puré de ternera en cubitos
1h 10min