Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de salsa de soja
- 25 g de vinagre de arroz
- 10 g de jengibre fresco en trozos
- 1 diente de ajo pequeño
- 30 g de hojas de espinaca frescas
- ½ cucharadita de maicena
- 30 g de cebolleta
- 2 cucharadas de aceite de sésamo tostado
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de setas shiitake frescas
- 80 g de carne picada de cerdo
- 24 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
- 200 g de agua
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 309 kJ / 74 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (HESTAN CUE)
2 Std. 25 Min
Nigiri sushi
1 Std.
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2h
Bao buns con gambones crujientes
1 Std.
Gyozas vegetarianas de shiitake
2 Std. 30 Min
Naan indio
1h 40min
Fideos yakisoba con gambas
30min
Bao buns de secreto ibérico
2 Std. 30 Min
Maki sushi
1 Std.
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min