Zařízení & příslušenství
金枪鱼蛋糕
Příprava 5min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
含盐黄油 涂抹模具用10 克
-
格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese) 切片100 克
-
蛋3 颗
-
面粉180 克
-
泡打粉 (约5克)½ 小袋
-
盐 根据个人口味调整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 根据个人口味调整¼ 茶匙
-
牛奶100 克
-
油80 克
-
盐水金枪鱼罐头 沥干并弄碎(沥干后的净重)190 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18 g
Kalorie
1121 kJ /
262 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
烘焙滋味
66 recepty/-ů
Čína
Čína