Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
鸡蛋蘸酱
- 1200 克 水
- 4 个 蛋
汤底
- 500 克 水
- 30 克 昆布 (海带),洗净
- 30 克 干柴鱼片
- 100 克 日式酱油
- 100 克 味醂
- 100 克 日本清酒
- 30 - 40 克 糖
组盘
- 200 克 大白菜 ,切块(4公分)
- 300 克 嫩豆腐 (1盒),切片(1公分)
- 5 朵 新鲜香菇 ,划线(参考贴士)
- ½ 小支 蒜苗 ,斜切片
- 60 克 红萝卜 ,切片
- 60 克 洋葱 ,切半,切薄片
-
300
克 肥牛片 (肋眼或牛肩)
nebo 300 克 猪肉片 (梅花肉或五花肉) - 200 克 乌冬面 ,洗净
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 855 mg