Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace au sarrasin (la veille)
- 50 g de graines de kasha
-
250
g de lait ribot
nebo 250 g de lait - 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
La garniture et la finition (le jour même)
- 15 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de biscuits bretons, type Roudor
- 100 g de pomme, coupée en morceaux
- 2 pointes de couteau de vanille en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3544 kJ / 847 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 112.5 g
- Tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Petits pains aux salicornes
2h 30min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4h
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Mousse meringuée au pamplemousse
12hod.
Gratin de mangue aux épices
1h 30min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Choux vanillés
1h 20 min
Pannacotta au blé noir
2h 30min
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4h 45min
Coulis de fruits
10min