Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace au sarrasin (la veille)
- 50 g de graines de kasha
-
250
g de lait ribot
nebo 250 g de lait - 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
La garniture et la finition (le jour même)
- 15 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de biscuits bretons, type Roudor
- 100 g de pomme, coupée en morceaux
- 2 pointes de couteau de vanille en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3544 kJ / 847 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 112.5 g
- Tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kig ha farz
1h 15 min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45min
Croquettes de crabe
25 min
Poire rôtie au chèvre
25 min
Beurre aux algues
2h 20min
Conchas
2h
Eclairs au cantal et chutney de poires
1h 45min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Sauce à la mangue
50min