
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 75 g de lait
- 4 œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé
- 5 g de sel
- 90 g de beurre doux coupé en morceaux
- 30 g de sucre en grains
- beurre
- 1 jaune d'œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 395.7 kcal / 1658.7 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 17.2 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30min
Yaourt nature
14hod.
Pain au lait
2hod. 20min
Breizh bowl
13hod.
Yaourt aux biscuits Maria
12hod. 15min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1hod.
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2hod. 35min
Camembert rôti au Varoma
30min
Le merveilleux
3hod. 40min
Brioche parisienne
24hod.
Citron givré
12hod.