Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focacce ai semi
- 430 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 10 g di miele
- 510 g di farina di forza, + q.b. per infarinare
- 1 cucchiaino di sale
- farina di mais, bramata, per infarinare
- olio di oliva, per oliare
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 2 cucchiai di semi di papavero
Salsa alle erbe e noci
- 100 g di gherigli di noci
- 10 g di foglie di basilico fresche
- 5 g di dragoncello fresco
- 10 g di mentuccia
- 10 g di coriandolo fresco
- 10 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 200 g di Feta, a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 pezzi
- Kalorie
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Protein
- 117 g
- Sacharidy
- 403 g
- Tuk
- 214 g
- Vláknina
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Panini al curry e ricotta
2sa 35 dk
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Insalatina con condimento alle noci e piadina alle erbe (per 2 persone)
20min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8h 30min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Pani alla segale
2h 40min
Grissini di avena
1h 15min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane naan
3h 10min