Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di sale + q.b.
- 10 g di acqua
- 2 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti (volitelně)
- 400 g di yogurt greco
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 100 g di gambo di sedano a fettine sottili
- 1 pizzico di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Crème caramel
3h 45 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1 Std. 10 Min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Salsa olandese
30 Min
Salsa belga
Žádné hodnocení
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55 Min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min