Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive

Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive

4.7 7 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions

Suroviny

  • 200 g d'eau
  • 80 g de sucre de canne
  • 1 - 2 branches de romarin frais
  • 800 g d'abricots frais
  • 40 g d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 1 g
Kalorie 701 kJ / 166 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 26.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...