Kompatibilní verze
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 701 kJ / 166 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Gaspacho de melon
10 Min
Velouté de concombre glacé
10 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Crème de roquette au chèvre
30 min
Gaspacho de tomate
20min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min