Kompatibilní verze
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 701 kJ / 166 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Gaspacho
12u.
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho de melon
10 Min