Kompatibilní verze
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 701 kJ / 166 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Soupe de melon au basilic
2h 15 min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20 min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1h 15min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 min
Gaspacho de melon
10 min