Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 100 g de sucre roux
-
2
branches de verveine fraîches
nebo 2 branches de verveine citronnelle - 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
- 500 g de fraises, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 30.5 g
- Tuk
- 0.3 g
Alternativní recepty
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13 Std.
Velouté de concombre glacé
10 Min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Compote rhubarbe fraise
35min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 godz. 15 min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Asperges sauce mousseline
1h
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.