Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La base du jus de cresson
- 100 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 15 g de fécule de maïs
Le velouté de panais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de lait
- 700 g d'eau
- 550 g de panais, coupés en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le jus de cresson
- 40 g de jus de citron
- 100 g de glaçons
- 50 g de cresson frais, et 6 brins pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 983.8 kJ / 234.5 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Velouté de cresson à l'ail
1u.
Velouté de courgette et roquette
35min
Sauce aux groseilles
15min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Dinde farcie aux marrons et aux fruits secs
3u. 45min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Velouté carotte-betterave
35min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1u.
Velouté de brocoli sans cuisson
20min
Potage de carottes aux fanes
40min