
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 350 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 300 g de farine de seigle
- 100 g de farine de blé
- 300 g de grains de seigle concassés
- 100 g de graines de tournesol
- 80 g de graines de potiron
- 50 g de graines de lin
- 220 g de lait ribot
- 180 g de bière brune
- 2 c. à café de sel marin
Le jour même
- eau pour asperger
- 1 c. à soupe de flocons d'avoine
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 206 kcal / 866 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 28.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain aux algues
2hod. 45min
Pain à la farine d'épeautre
3hod.
Pains au maïs
3hod. 20min
Petits pains au muesli
1hod. 40min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4hod.
Pain de mie aux graines
6hod.
Pain de seigle
5hod.
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3hod. 5min
Pain vapeur à l'épeautre
1hod. 30min
Pain à la farine d'épeautre
4hod.
Pain complet ultra-moelleux
2hod. 15min
Pain au levain biologique
5hod. 5min