Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 350 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 300 g de farine de seigle
- 100 g de farine de blé
- 300 g de grains de seigle, concassés
- 100 g de graines de tournesol
- 80 g de graines de potiron
- 50 g de graines de lin
- 220 g de lait ribot
- 180 g de bière brune
- 2 c. à café de sel marin
Le jour même
- eau, pour asperger
- 1 c. à soupe de flocons d'avoine
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 866 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux pistaches
3 godz. 15 min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15 min
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain viking au sésame
3h 10 min
Pain au levain
8h