
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de farine de blé type 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 50 g de farine de maïs torréfié
- 320 g d'eau froide
- 10 g de levure boulangère fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 455 kcal / 1933 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 94 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pain aux algues
2hod. 45min
Pain complet
5hod.
Pain à la farine d'épeautre
3hod.
Pains au maïs
3hod. 20min
Petits pains au muesli
1hod. 40min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4hod.
Pain de mie aux graines
6hod.
Pain à la farine d'épeautre
4hod.
Pain aux graines
5hod.
Pain complet rapide
1hod. 20min
Pain aux céréales
3hod. 30min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1hod. 25min