Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de farine de blé type 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 50 g de farine de maïs torréfié
- 320 g d'eau froide
- 10 g de levure boulangère fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1933 kJ / 455 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain de campagne
4 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain aux graines
5h
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pain au levain biologique
5h 5 min
Pain complet
5h