
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 300 g di ricotta
- 40 g di burro morbido
- 2 uova
- 30 g di farina tipo 00
- 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 15 g di burro
- 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 15 g di zucchero
- 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
- 50 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 335.5 kcal / 1338 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Sodík
- 306.3 mg
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Zuppa di farina e Gruviera
1hod. 15min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Polpette alla birra
1hod.
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1hod. 50min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2hod. 40min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1hod. 10min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1hod.