Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 300 g di ricotta
- 40 g di burro morbido
- 2 uova
- 30 g di farina tipo 00
- 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 15 g di burro
- 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 15 g di zucchero
- 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
- 50 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1338 kJ / 335.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 306.3 mg
Alternativní recepty
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2sa 40 dk
Salsa bolzanina
15 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50min
Gnocchi bicolore
2 Std.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1h
Risotto al Teroldego
40min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min