Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

3.4 5 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 5min.
6 porzioni

Suroviny

Canederli
  • 300 g di ricotta
  • 40 g di burro morbido
  • 2 uova
  • 30 g di farina tipo 00
  • 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 15 g di burro
  • 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
  • 30 g di aceto balsamico
  • 15 g zucchero
  • 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
  • 50 g di pangrattato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 306.3 mg
Protein 11.3 g
Kalorie 1338 kJ / 335.5 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 35.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...