Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 300 g di ricotta
- 40 g di burro morbido
- 2 uova
- 30 g di farina tipo 00
- 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 15 g di burro
- 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 15 g di zucchero
- 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
- 50 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1338 kJ / 335.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 306.3 mg
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Minestra di semolino
30min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di polenta
25 Min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 Std.
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gnocchi bicolore
2h
Focaccia tirolese
3 Std. 30 Min
Gnocchi di spinaci
55 min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min