Zařízení & příslušenství
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
Příprava 30min.
Celkový 45min.
8 kusů
Suroviny
-
1 houska
-
voda na namočení
-
½ svazku čerstvé petržele
-
130 gramů červené cibule napůl
-
20 gramů oleje plus na smažení
-
1 vejce
-
600 gramů hovězího masa, mletého
-
20 gramů hořčice
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička pálivé papriky
-
150 gramů sýru čedaru na 8 kostek
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
22 g
Kalorie
1395 kJ /
333 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Šťavnaté burgery
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Klasické hovězí burgery
1hod.
Kakaovo-mrkvové muffiny
40min.
Klobásové mumie
1hod. 10min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6hod. 20min.
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50min.
Masové kuličky s fetou
35min.
Pizza diavola
1hod. 45min.
Thai Burger
30min.
Čevapčiči s tzatziki
30min.
Krůtí burger
1hod. 30min.
Vafle
40min.