Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 houska
- voda na namočení
- ½ svazku čerstvé petržele
- 130 gramů červené cibule, napůl
- 20 gramů oleje, plus na smažení
- 1 vejce
- 600 gramů hovězího masa, mletého
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- 150 gramů sýru čedaru, na 8 kostek
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50min
Orientální marináda
5 min
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
20min
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
1h 10min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1h 15min
Klobásové mumie
1h 10min
Čevapčiči s tzatziki
30min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Pizza diavola
1h 45 min
Krůtí burger
1h 30min
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30min
Pizza alla marinara
1hod. 35min