
Zařízení & příslušenství
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
Příprava 30min
Celkový 45min
8 kusů
Suroviny
-
houska1
-
voda na namočení
-
čerstvé petržele½ svazku
-
červené cibule napůl130 gramů
-
oleje plus na smažení20 gramů
-
vejce1
-
hovězího masa, mletého600 gramů
-
hořčice20 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
pálivé papriky1 čajová lžička
-
sýru čedaru na 8 kostek150 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
333 kcal /
1395 kJ
Protein
22 g
Tuk
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
0.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Šťavnaté burgery
11 recept
Česká republika
Česká republika