Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 houska
- voda na namočení
- ½ svazku čerstvé petržele
- 130 gramů červené cibule, napůl
- 20 gramů oleje, plus na smažení
- 1 vejce
- 600 gramů hovězího masa, mletého
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- 150 gramů sýru čedaru, na 8 kostek
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1h
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7 Std. 10 Min
Krůtí burger
1h 30min
Thai Burger
30 min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30 min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1 Std. 15 Min
Lasagne bolognese
2h 30min
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50min
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55min
Čevapčiči s tzatziki
30 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min