Hovězí hamburger se sýrovým srdcem

Hovězí hamburger se sýrovým srdcem

4.7 35 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
8 kusů

Suroviny

  • 1 houska
  • voda na namočení
  • ½ svazku čerstvé petržele
  • 130 gramů červené cibule napůl
  • 20 gramů oleje plus na smažení
  • 1 vejce
  • 600 gramů hovězího masa, mletého
  • 20 gramů hořčice
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička pálivé papriky
  • 150 gramů sýru čedaru na 8 kostek

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 kus

Protein 22 g
Kalorie 1395 kJ / 333 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...