Zařízení & příslušenství
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
Příprava 30min.
Celkový 45min.
8 kusů
Suroviny
-
1 houska
-
voda na namočení
-
½ svazku čerstvé petržele
-
130 gramů červené cibule napůl
-
20 gramů oleje plus na smažení
-
1 vejce
-
600 gramů hovězího masa, mletého
-
20 gramů hořčice
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička pálivé papriky
-
150 gramů sýru čedaru na 8 kostek
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
22 g
Kalorie
1395 kJ /
333 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Šťavnaté burgery
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pizza diavola
1hod. 45min.
Špagety Carbonara
40min.
Karamelizovaná cibule (200 gramů)
40min.
Drůbeží klobása
3hod. 30min.
Kiwi nanuky
6hod. 15min.
Thai Burger
30min.
Low carb lasagne
1hod. 30min.
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50min.
Boloňské špagety
30min.
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1hod. 45min.
Party dort s mini lízátky
2hod. 10min.
Lasagne bolognese
2hod. 30min.