Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- 1 Zucchini, klein, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 150 g Erbsen, frisch oder TK
- 150 g Champignons, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 120 g Feta, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Möhre, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 800 g Wasser
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g Nudeln (Garzeit ca. 12-13 Minuten)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2279 kJ / 540 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 11.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Ratatouille
1h
Tomatennudeln mit Spinat
35min
Möhren-Spinat-Pasta
35min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Paprika-Zucchini-Pasta
30p
Ratatouille-Pasta
40 Min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1óra 10p
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40 Min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min
Tomaten-Spinat-Nudeln
35min
Gemüsenudeln mit grünem Pfeffer
30p