Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Rapsöl
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Reis, parboiled (Garzeit ca. 30 Minuten)
- 400 g Paprika, gemischt, in Stücken
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgespült und abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 15.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 min
Reistopf
35min
Rote Linsen-Möhren-Sauce
45 min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 min
Chili-Bohnen-Reis
35min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1h 10min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 min
Bunte Gemüsepaella
45 min